Web Analytics Made Easy - Statcounter

خواص کشک

کشک یکی از محصولات کاملا ایرانی گرفته شده از ماست با ماندگاری زیاد می باشد . کشک در روش سنتی از ماست بدون چربی و یا دوغ باقی مانده پس از کره گیری آماده می گردد. کشک خشک دارای ۵۵ تا ۷۵ درصدپروتئین می باشد.

 کشک همچنین از خواص شیر برخوردار است  و دارای:

مواد معدنی نمک کلسیم پروتئین چربی نیاسین (ویتامین B3)

  از آن برای تغییر طعم غذاهای ایرانی بسیاری مانند آش رشته، کشک بادمجان، کله‌جوش و… استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای کاهش گرسنگی مفید است .

سعی کنید از کشک جامد استفاده نمایید و کشک مایع را حدود 20 دقیقه جوشانده شود.

خواص کشک برای لاغری

در کشک هیچ گونه مواد قندی موجود نیست لذا برای رژیم لاغری مفید است. استفاده از مقداری کشک قبل از غذا موجب کاهش اشتهای افراد می شود و از آنجا که محتوای مواد سفید نیرو بخش می باشد و هیچ گونه مواد قندی در آن نیست باعث چاقی نمی گردد .

پیشنهاد می شود بخوانید:خواص خارخاسک/ مضرات خارخاسک/خواص خارخاسک برای زنان/ خواص خارخاسک برای دیابت

روش مصرف کشک

برای مصرف کشک مایع باید حتما از کشک‌های پاستوریزه استفاده گردد و بهتر است قبل از مصرف به مدت 20 دقیقه جوشیده شود چون محیط کشک مایع محلی برای رشد باکتری‌های خطرناک است و احتمال مسمویت از طریق آنها زیاد می باشد. اما کشک خشک خطر آلودگی ندارد همچنین چربی بسیار کمتری نسبت به کشک مایع دارد، برای سلامتی عالی می باشد.

افراد با مصرف روزانه دوالی سه قطعه کشک خشک کلسیم و پروتیین بدن خود را تامین می گردانند و همچنین چون کشک خشک مدت زیادی طول می کشد تا در دهان آب شود برای کسانی که عادت به خوردن مداوم غذا دارند مفید است.

خواص کشک برای بدنسازی

کشک حاوی تمامی اسید آمینه های مورد نیاز بدن است و همچنین می دانید پروتئین نقش مهمی در بدن دارا می باشد و کمبود آن عوارض زیادی دارد . مهم ترین نقش پروتئین ها در بدن حفظ بافت ها و تولید آنها است ، لذا چون بدنسازان علاقه به پرورش اندام و تقویت عضلات دارند باید بدانند که با ورزش های سنگین نیاز به پروتئین افزایش می یابد در نتیجه  ورزشکاران و بدنسازان باید کشک را در وعده غذایی یا میان وعده همراه آجیل و تخم مرغ میل نمایند.

خواص کشک برای مو

مصرف ضماد کشک و مالش کشکاب برای درمان ریزش مو و پیشگیری از طاسی مفید است. استفاده از کشک در طب سنتی برای درمان کچلی مفید است.

خواص کشک برای پوست

جهت درمان عفونت پوست یک پارچه مخصوص پانسمان را درون کشک قرار دهید و آن را روی محل آسیب‌دیده بگذارید. اگر اینکار به مدت 6 بار در روز تکرارشود عفونت پوستی به حد قابل توجهی کاهش می یابد.

درمان آفتاب سوختگی

جهت سوختگی ناشی از آفتاب و لکه های قهوه ای ناشی از آن  مخلوط کشک و آبلیمو مفید است این ترکیب را روی قسمت آسیب‌دیده پوست گذاشته  و بعد از خشک شدن آن را شستشو دهید. جهت درمان هر روز این کار را ادامه دهید.

همچنین ترکیبی از زردچوبه و کشک هم برای درمان آفتاب‌سوختگی مفید است این دو ماده را با یک دیگر ترکیب نمایید و به مدت 20 دقیقه روی پوست آسیب‌دیده بماند و پس از خشک شدن  آن را با آب سرد شستشو دهید.

تذکر : کشک ساده را به تنهایی روی محل آسیب‌دیده نمالید زیرا امکان دارد تاثیرات برعکسی بر روی آفتاب‌سوختگی پوست بگذارد.

خواص کشک در بارداری

کشک دارای پروتئین و پتاسیم می باشد و لذا استفاده از کشک برای دوران بارداری و شیردهی بسیار مفید است . این لبنیات بسیار غنی است بطوری که تنها استفاده از 50 گرم کشک 100% نیاز روزانه مادر به کلسیم را تامین می نماید.

خواص کشک برای پوکی استخوان

مهمترین مصرف درمانی از کشک، پیشگیری از بروز یا پیشرفت بیماری پوکی استخوان می باشد، میزان مناسب کلسیم، فسفر و نسبت این دو ماده مغذی در ترکیب کشک موجب پیشگیری از پوکی استخوان می شود.

مضرات کشک

زیاده روی در مصرف کشک مضراتی دارد . یکی از عوارض و مضرات کشک سفت کردن روده مباشد.همچنین از مضرات کشک زیاداین است که  فرد دچار حساسیت پوستی می شود . کشک زیاد PH خون را کاهش می دهد و تاثیر منفی روی بدن دارد.

یکی  دیگر از مضرات کشک طبع سرد آن می باشد. لذا بعد از آن یک غذای گرم میل نمایید.

از آنجا که کشک نمک دارد افراد مبتلا به فشار خون بالا باید در مصرف آن محتاط باشند.

دیگر فواید کشک


در صورت آفتاب سوختگی ، کشک باعث خنک شدن می شود و از جمله موارد ، پوست را دوباره مرطوب می کند. در اینجا باید کشک را مستقیماً روی پوست قرار دهید ، اما فقط بگذارید ده دقیقه کار کند تا خشک نشود. کوارک نه تنها برای آفتاب سوختگی بلکه برای پوست های خیلی خشک می تواند به تسکین احساس تنش و تسکین پوست کمک کند. گزش حشرات را می توان با کشک نیز خنک کرد.

در بیماران درماتیت آتوپیک ، کشک می تواند خشکی پوست و در نتیجه خارش را برطرف کند. برای انجام این کار ، کشک به طور نازک مستقیم روی پوست قرار می گیرد ، وقتی شروع به خشک شدن کرد ، آن را با آب شستشو می دهیم.

امیدواریم مطلب خواص کشک برایتان مفید باشد.

پیشنهاد می شود بخوانید:خواص گلرنگ / طرز استفاده از گلرنگ در غذا / روغن گلرنگ برای لاغری

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سئوی سایت خواص کشک آفتاب سوختگی آسیب دیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۶۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها

اگرچه میلگرد A2 و A3 در ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند که در این مطلب قصد داریم این موضوع را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.

میلگرد A2 چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

همانطور که اشاره کردیم میلگرد A2 بسیار پرمصرف است و بیشتر در صنعت ساختمان‌سازی (عمدتا برای آرماتوربندی) مورد استفاده قرار می‌گیرد. این گرید در دسته‌ میلگردهای آجدار قرار می‌گیرد که به آن آجدار نیمه سخت و آرماتور نیز گفته می‌شود. از نمونه‌های این گرید می‌توان به میلگرد آناهیتا گیلان اشاره کرد. آج‌های روی سطح این میلگرد کمک می‌کند تا میلگرد چسبندگی خوبی به بتن داشته باشد و استحکام سازه افزایش یابد. 

میلگردهای A2 از انعطاف‌پذیری قابل قبولی بهره می‌برند و در برابر ضربه نیز مقاومت بسیار بالایی دارند. البته امکان استفاده از این میلگرد در صنایع و آهنگری وجود ندارد؛ چرا که نمی‌توان عمل جوشکاری روی آن انجام داد. با این حال، این میلگرد را به راحتی می‌توان برش زد. این نوع میلگرد از حداقل استحکام کششی 500 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع و استحکام تسلیم 340 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع بهره می‌برد.

میلگرد A3 چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

میلگرد A3 بیشترین مصرف را در بین انواع میلگردها دارد و به عنوان یکی از متریال‌های اصلی در ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از نمونه‌های این گرید می‌توان میلگرد نیشابور خراسان را نام برد. این میلگرد از مقاومت کششی بسیار خوبی بهره می‌برد و برای پروژه‌هایی که به مقاومت کششی بالایی نیاز است، از آن استفاده می‌شود. سختی و قابلیت جوش‌پذیری بالا از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های میلگرد A3 به حساب می‌آیند. از نظر خواص مکانیکی، میلگرد A3 دارای حداقل استحکام کششی 600 و استحکام تسلیم 400 کیلوگرم بر سانتی‌متر مربع است. ناگفته نماند که روی سطح این محصول، آج‌‌هایی به صورت ضربدری (حالت هفتی و هشتی) قرار می‌گیرد.

 مهم‌ترین تفاوت‌های میلگرد A2 و A3

 اکنون که با این دو گرید از میلگرد آشنا شدید، در ادامه مهم‌ترین تفاوت آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

شکل ظاهری

این دو گرید از نظر شکل ظاهری با هم تفاوت دارند و روی هر کدام از آن‌ها آج‌های متفاوتی حک می‌شود. روی سطح میلگرد A2، آج‌ها به صورت موازی و منفرد حک می‌شود؛ این در حالی است که آج‌ها در میلگردهای A3 به صورت ضربدری (حالت هفتی و هشتی) است.

افراد با استفاده از شکل ظاهری و آج‌های تشکیل‌شده روی سطح میلگرد می‌توانند تشخیص دهند که میلگردها از چه نوع گریدی هستند. راه دیگر تشخیص گرید میلگردها این است که چه حروفی روی آن‌ها حک شده باشد؛ اگر حرف C باشد، استاندارد میلگرد از نوع A3 و اگر حرف J نوشته شده باشد، میلگرد از نوع A2 است.

قیمت

یکی دیگر از تفاوت‌های این دو نوع میلگرد، در قیمت است و افراد برای خرید هر کدام از آن‌ها باید هزینه‌های متفاوتی را پرداخت کنند. اگر از تاثیرگذاری برند تولید کننده و میزان عرضه تقاضا در قیمت روز میلگرد صرف نظر کنیم، قیمت هر کیلوگرم میلگرد A3 گران‌تر از A2 است. با این حال این امکان وجود دارد که قیمت میلگرد A2 یک کارخانه کمی گران‌تر از میلگرد A3 کارخانه‌ای دیگر باشد.

 خواص مکانیکی

مهم‌‎ترین تفاوت میلگردهای A2 و A3 در خواص مکانیکی است. خواص مکانیکی هر کدام از این دو میلگرد باعث شده تا برای کاربردهای مختلفی از آن‌ها استفاده کرد. خواص مکانیکی میلگردها شامل استحکام کششی، استحکام تسلیم، میزبان خمش، خستگی و جوش پذیری می‌شود.  

کاربرد

همانور که در بخش‌های قبلی اشاره کردیم، امکان انجام عملیات جوشکاری روی میلگردهای A2 وجود ندارد و به همین دلیل از این گرید نمی‌توان در آهنگری و صنعت استفاده کرد. معمولا در ساختمان‌سازی سبک، ساخت انواع خاموت، تیرچه، ستون و تیر از این نوع میلگرد استفاده می‌شود. برای مثال میلگرد 16 نیشابور ساختاری ترد دارد و بیشترین کاربردش در ساخت و ساز و ساختمان سازی است. در آرماتوربندی و برای اتصال طولی میلگردها نیز از A3 استفاده می‌کنند. البته باز توصیه می‌شود که عملیات جوشکاری نیز روی این محصول انجام نشود.

جمع‌بندی

میلگردها از جمله مهم‌ترین مواد برای ساختمان‌سازی و ساخت و ساز است که در گریدهای مختلفی تولید و عرضه می‌شود. فعالان حوزه ساختمان با در نظر گرفتن نیاز  و کاربرد خود، معمولا از میلگرد A2 یا A3 را خریداری می‌کنند. البته هر یک از این گریدها در پارامترهای شکل ظاهری قیمت، خواص مکانیکی و کاربرد با یکدیگر متفاوت هستند. در همین راستا، قبل از خرید بهتر است که مشخصات هر کدام از این میلگردها را بشناسید تا با توجه به نیاز خود یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. 

منبع: توسعه سازه فولاد ایرانیان | تسفا

دیگر خبرها

  • فواید و خواص آب سیب‌زمینی
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری
  • تفاوت میلگرد A2 و A3 + نحوه تشخیص آن‌ها
  • رژیم تخم مرغ شما را به لاغری سریع می‌رساند
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • چکاپ‌های مهم برای بارداری در سنین بالا + فیلم
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض